Blandad kompott

….
….
Huvudvärken har spelat andrafiolen idag (väl dold av effektiv medicinering…) och jag har varit i farten hela dagen!
..
Hade tulpaner i en vas på den här brickan, som jag är mycket förtjust i, men de hade gjort sitt så nu får mina ljusstakar från Mateus stå på den så länge, tills jag får handla nya!
…..
..
Har ni tänkt på vad ofta det står i inredningsreportage tex. ”matta från Marakech” eller ”kuddarna inköpta vid en resa till Marakech”! Herre Gud har alla med trendiga hem varit Marakech eller? Önskar att jag kunde skriva att ”brickan har jag köpt i Marakech”, men det har jag ju inte! Den är från en krims-krams affär, men den är riktigt fin, tung och gedigen på något sätt!
..
.
.
Nu kanske ni undrar varför jag tagit kort på en bunt tyg! Jo, det är nämligen inte bara en bunt tyg, det är 1700-tals rullgardiner, tre stycken som jag sytt på beställning! De är nu färdiga för leverans! Min allra första! :-)
..
.
.
Lustigt det är med barn. Igår var lilla Tildis så lugn och ville mest bara titta i böcker, se på TV och gosa, skönt när man inte var pigg! Idag var hon en liten busa igen, och skuttade runt och lekte ”gömma sig bakom stolen” och sådant! Gissar att hon var glad att mamma var pigg igen!
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma