Hjärtesaker

.
.
Jag tror att vi alla har saker i våra hem som betyder extra mycket för oss eller som kanske påminner oss om något speciellt! Sådana saker som gör att hemmet blir personligt och hemtrevligt! Ibland är det vackra saker som vi vill ha framme och ibland är det bara saker som vi helt enkelt inte kan göra oss av med…
..
Jag har fotat lite saker här hemma, lite minnessaker och lite saker som jag tycker är speciellt fina, som jag vill visa er! Igår visade jag Mateusljusstakarna som är mina absoluta favvo ljusstakar!
..
..
.
Idag visar jag den här tavlan! Det är en karta över Sydostasien! Den har en vacker ram och är målad i ljusa fina pasteller! Vi köpte den när vi var på resa på Borneo i Malaysia. Vi hade ett väldigt sjå med att få hem tavlan. Vi bytte plan flera gånger under resan hem, och till slut var vi så trötta på att släpa den tunga tavlan på flygplatser, att vi var nära att lämna den i Frankfurt! Jag är mycket förtjust i tavlan och är glad att vi orkade släpa den den sista biten!
.
.
.
.
Snittblommor kan man aldrig ha för mycket av hemma! Den här vackra buketten var det ”någon” som kom hem med igår!
Ha en härlig helg alla gulliga bloggisar!
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma