Glad av färg

..

Jag har precis börjat att inreda huset svart-vitt och känner redan nu att jag faktiskt behöver färg för att känna mig riktigt glad! Svart och vitt är jättefint som bas men jag måste ha färgklickar här och där för att trivas! Lillans rum är en oas av färg, men där inne är vi ju nästan aldrig, blir väl mer när hon blir större gissar jag!
…….
I vardagsrummet på övervåningen är nästan allt vitt vilket gör det lätt att variera med olika färger. Har plockat fram lite färgade kuddar och en prickig pläd som piggar upp! Känner mig genast lite gladare varje gång jag kommer upp för trappen…
Vi har också köpt en fin läslampa, som vi verkligen saknat, från IKEA!
….
…!

….

När jag läser bloggar och lämnar kommentarer tycker jag att det är så kul när den man kommenterat hos svarar, oavsett vad man skrivit även om det kanske inte är en direkt fråga! Finfina bloggen Mitt vita hus tex. gör så och det tycker jag är toppen! Från och med nu skall jag också försöka göra så! Så om ni rara läsare lämnar kommentarer, håll ögonen öppna i kommentarsfältet under inlägget ni kommenterat, there might be something for you!

……….

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma