Nya sänglampor och födelsedagsfirande

…….
….

Idag har vi i familjen en febrig liten tjej (som fick vaccinspruta igår och varit vaken en del i natt), en trött mamma och en pappa som fyller år! Stort grattis min älskling! I morse hade vi mysfrukost i vardagsrummet på övervåningen med paketutdelning och Bollibompa på TV innan de stora tjejerna skulle iväg till skolan! Till kvällen blir det trerätters och ett glas gott vin! Perfekt på en annars ganska halvgrå onsdag! Två fina lampor med glaskulefot och svart skärm till sovrummet! Plötsligt stod de bara där på Hemtex och kostade nästan ingenting!

.
Ni som varit med ett tag kanske kommerihåg att jag för några månader sedan efterlyste en lampa med fot av glaskulor! Efter idogt letande har jag nu hittat vad jag sökt…
.

..

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma