Lek och bus

.
.

Vår lilla Tildis börjar verkligen bli stora damen, Gud vad fort det går! Det var inte så länge sedan hon var nöjd med att bara strosa omkring här hemma med mig på dagarna. Märker nu mer och mer vad hon tex. behöver träffa andra barn, och att hon saknar sina systrar när dom inte är här hos oss. Hon frågar efter dem ofta, och Bea (Philias lilling) ”ringer” hon till så fort hon får en telefon i handen! I januari nästa år skall hon börja på dagis, då är hon 2,5 år, fram till dess skall jag (eller pappa ibland) vara hemma med henne och då vill det till att vi hittar på saker om dagarna, så det här blir ett riktigt härligt år för oss båda!

.
.

Tildis testar sina nya badyxor och ”puffar” inför dagens begivenheter!
Men vänta lite nu… är det på huvudet man skall ha sina badbyxor?!

.
.

Igår var vi på Öppna Förskolan, det gillar hon skarpt! Idag var vi hemma hos Philia och lekte med Beabus och sedan for vi iväg till badhuset! Hon älskar att bada, både i badkar och i badhus, ja i sjön med för den delen!
.
Känner mig trött efter en lång dag, och har ”ett migränanfall” på lut, så nu skall jag sova, tidigt för en gångs skull!
….
Natti, natti!

.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma