In med det nya ut med det gamla

.
.
Ni vet hur det brukar bli när man börjar att renovera eller byta ut någon möbel eller något sådant, det gamla ser plötsligt så sunkigt ut att man vill byta ut allt annat också! Känns det igen?
….
Igår var vi och kollade på skänken jag skrev om i förra inlägget. Den var jättefin och vi bestämde direkt att vi skulle köpa den. Nästan omedelbart när vi bestämt oss sa vi , nästan i mun på varandra, -Näää nu skall kanoten och rottingstolarna ut, det oanvända hörnet i vardagsrummet måste användas till något! I nästa sekund såg vi båda två den perfekta lösningen framför oss, en extremt skön soffa, nästan som en säng faktiskt! Den är svart, riktigt låg och tokdjuuup, perfekt TVsoffa! En vit rya, den svarta skänken, en stor TV, den nya ljudanläggningen och massor med vita gardiner/draperier längs fönsterväggen och som rumsavdelare så kommer vi att ha världens skönaste TV/musikrum på nedervåningen!
………….
Jag har en längre tid varit motståndare till TV där nere men nu känns det självklart!
……….
Blocket here we come!
..
……….
………
Som jag befarade gick inte de rosa kuddarna i TVrummet på övervåningen hem hos herrn i huset…
Hade det på känn liksom…
Han har en ”thing” mot rosa tror jag! – Snälla älskling vad som helst utom rosa!!!
.
Ok! Det det är ju inte bara vi tjejer som bor här så det blir väl lite kuddsömnad framöver (puh, here we go again)! Jag vill ha färg där uppe så jag skulle gärna se en kavalkad av Josef Frankkuddar!
…..
Här är mina favoriter (om man nu inte skall välja några rosa inslag, och ha något som matchar de rödvita elefanterna som jag gillar skarpt)!
.
..……….
…….
Den här vinterek skulle passa himla bra där nere i den nya soffan och Estrid Erikssons elefanter är väl snart ett måste i var mans hem, så det vill jag också ha i sovrummet!
.
.…………..
………
Om du lämnar en kommentar, komihåg att komma tillbaka och läsa vad jag kommenterar tillbaka!

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma