Svart och vitt för olika sinnen

.
.

Vissa personer är bara så himla gulliga! Den här fina ”rumsparfymen” från Day Home fick jag i present av Anette på Nätbutiken Buodoir! Visst är flaskan vacker! Det var lite oklarheter kring frakten när jag beställde två kuddar hos henne och vips så ligger den här superfina flaskan med härlig doft i försändelsen när jag öppnar den! Flott! Dessutom bjussade hon på frakten! Sååå gulligt!

.
..
.

Nu behöver jag verkligen er hjälp kära bloggisar! Den här musikanläggningen från Pioneer köpte jag till min älskling i födelsedagspresent! Han blev jätte glad och nu återstår bara att montera ihop delarna och placera ut grejerna på ett vettigt sätt, utan att förstöra hela vardagsrummet med teknikprylar… Det är där jag behöver er hjälp, hur har ni det hemma, vart har ni placerat dylika grejor??? Tycker aldrig att man ser bilder med sådana här saker utplacerade! Jag behöver verkligen tips och idéer! Please help me out on this one!

.
.
.
.

Först tänkte jag att själva apparaten kanske kunde stå i det här bokskåpet, med förstärkaren lite gömd bredvid, och högtalarna lite diskret på väggen. Men…

.
.

.
.

Älsklingen är rätt mycket inne på att köpa någon typ av ”stereobänk”! Gud förbjude!!! Då hittade jag den här på IKEA, var inte den lite cool? Kanske passar den där bredvid bokskåpet?Tycker att den är lite söt, vad tror ni, skulle den passa i vårt vardagsrum? ”Stereobänk” känns i alla fall ”sådär”, det här kan vara ett bra alternativ, och vi behöver dessutom fler lådor och skåp! En annan bra sak är – Ny möbel in = den ”obegripliga kanoten” ut!!!
Natti natti!

.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma