Konsten att gå i klackskor!

.
.

Godafton!

.
Oj vad sent det blev ikväll innan Lillan var i säng och jag fick en stund över för mig själv! Skulle ha fixat ”Helgmiddag på Udden” idag men tyvärr hann jag inte med det. Snor ihop den planerade maträtten imorgon förmiddag istället! Kika in efter lunch!
.
Idag kom mina high heels från Jimmy Choo! Wow vad snygga de var, de motsvarade verkligen mina förväntningar! Bara sååå snygga och helt oanvända som utlovat! So far so good… Det är nu det stora problemet börjar… HUR FASIKEN GÅR MAN I DEM??? Någon speciell teknik eller? Här blir det övning vill jag lova för just nu kan man knappt hålla sig för skratt!
.

Kommer ni ihåg den här killen?

.
.
.
.
Alla ni som är föda på 70-talet gör det garanterat, och för er som inte gör det vill jag presentera: Ragnar, farbrorn som inte vill va’ stor! Följ länken och kolla in stilen på Ragnar som liten, så får ni en hint om hur det ser ut när jag stolpar omkring på 11-12 cm höga klackar!

…………….
.
Men Hello! Charlotte Perelli gör det, Victoria Beckham gör det och ta mig tusan gör inte Lill Babs det också, då skall väl jag också kunna lära mig att gå coolt i styltorna!
.
.
.
.

Att gå som Ragnar eller dansa som Tina Turner vinner man inga stilpoäng på!
.
Natti, natti!
.
*
.
Psst. Jag skriver alltid en kommentar tillbaka om du lämnar en till mig, så glöm inte att kika tillbaka in i kommentarsfältet för att ta del av det jag skrivit till dig!

.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma