Litet vattendjur och ärvda pärlor!

.
.
Det är verkligen en förmån att kunna vara hemma med Lillan så här länge. Inte förrän i Januari nästa år skall jag börja jobba och Lillan skall börja på dagis! Jag njuter varje sekund! Dagarna har en behaglig lunk, lite öppna förskolan, lite badhus, lite fika med kompisar som har barn och lite lek ute i friska luften! Ingen stress och inget dåligt samvete! Jag önskar verkligen att alla mammor, pappor och barn hade den möjligheten!
.
..
.
Idag hade vi en hemmadag med lek ute i den snön som finns kvar! Lillan är ett riktigt litet ”vattendjur”! Spelar ingen roll om det är badkaret eller en vattenpöl, allt skall det lekas och plaskas i! My Good vad jag längtar till snön försvinner…
.
.
.
.
Våren är så sakteliga på väg, men det är en del snö och is som skall bort och det kommer att bli ganska blött! Bra kläder känns verkligen som A och O när man skall vara ute och leka i slask!
.
Lillan har jätte fina/bra gallonisar (med en tillhörande jacka) från Didrikssons (jfr gallonisarna på 70-talet hi, hi) och rejäla gummistövlar från Viking! Ganska vattentäta vantar från Hestra, vinteroverall från Reima och mössa H&M;!
.
Jag har fått förfrågningar ett antal gånger om Lillans kläder så då tänkte jag att jag kanske skall börja skriva var grejor och kläder kommer ifrån. Är det någon som bryr sig eller skall jag strunta i det och bara svara när någon frågar???
.
..
.
Nu till något helt annat! Jag har fotat så lite på sista tiden, gillar mest att fota i vackert väder utomhus! Men på förekommen annledning har det då inte blivit så mycket den här vintern! Hade sådan himla lust att fota något idag, Mateus ljusstakarna, min mormors ärvda pärlhalsband och en liten tennask med rött sidenfoder fick bilda ett litet stilleben! Fotokurs står absolut högst upp på min önskelista!
.
..
.

Ikväll blir det premiärfilmvisning i vår nya TVhörna! Ännu så länge är det bara Nalle Puh som rullat på s t o r a TV:n! Jag är i grund och botten så långt ifrån en ”tekniknörd” man kan tänka sig, men… This I Like!!! Jäklar i min lilla låda vilken bild och vilket ljud!


.

Pyssla om de dina ikväll!
Kram

.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma