Total makeover!

.
.

Godkväll!
.
Då var det dags att premiärvisa vår makeover av den outnyttjade delen av vårt vardagsrum!
.
.

.
.
Så här såg det ut innan (men det visste ni ju redan), en samling möbler som ”blivit kvar” från älsklingens ”Newporttid” som singel! Gissa om vi båda skrattade så vi höll på att dö, när ”Fredde i Solsidan” skulle få bestämma stilen i ett rum! På toppen av allt så har min älskling ägt en ”barjordglob”! Den var dock såld innan vi träffades! Ni som inte vet vad jag pratar om, bara måste se Solsidan på fredagkvällar klockan 21.30! Missade avsnitt hittar ni på tankafett.se!
.
..
.
Under de sju år vi bott tillsammans här i huset har vi haft många förslag på vad utrymmet skall användas till. Bibliotek, slå upp en vägg, musikrum… you name it… vi har funderat i många olika banor! Nu har vi gjort slag i saken och skaffat oss en alldeles egen, förträfflig
.
.
.
.

Hemmabio!

.
.

.
.
En superskön, heldjup soffa från IKEA, en 55″ LED TV, megaljudanläggningen som jag köpte till älsklingen i födelsedagspresent och vår egen lilla ”Bio” är fixad!
.
.

.
.

Det passar oss så himla bra! Jag tittar nästan aldrig på TV, förutom Svenska Hollywoodfruar och Solsidan, men älskar att titta på film!
Här blir perfekt för filmtittning!
.

.
Det är kvar en del saker att fixa, ett litet bord bredvid soffans armstöd, ny lampa, andra krukor och blommor i fönstren, TV:n skall upp på väggen, ljudanläggningen skall kopplas in osv. Det stora bokskåpet, som vi nu har flyttat en bit, skall bort och ersättas med en eller möjligtvis två riktigt stora speglar med silverram (när vi nu hittar några…)!
.

Den riktigt stora förändringen för oss kvarstår, men den kan jag inte skriva om ännu!

.
.

Tack för att ni tittar in hos mig, och glöm inte Svenska Hollywoodfruar nu klockan 21.00 på TV 3!
Kramar till ER!

.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma