Påskpysslat

.
.

Påskriset!

.
.
.

.
Jag har skrivit om mina tidigare urtrista påskpynt, så jag tänkte att i år var det dags för uppryckning! Eftersom jag är förtjust i rosa, och tyckte att metallicäggen hos Martha Stewart för någon dag sedan var fina, så ville jag ha de färgerna! Fanns bara inte att uppbringa i någon affär…
.
.……….
.
Det var bara att plocka fram sprayburken från Biltema och tjejernas vattenfärger och köra den klassiska ”blåsa ur ägg grejen”!
.
..
.
Sen tog jag Lillan med mig till skogen, vilket inte var helt problemfritt. Jag hade tung blötsnö långt upp på benen medan Lillan och vovven sprang på skaren,! Att måla ägg med vattenfärger var inte heller helt lätt, fick göra det i flera omgångar!
.
.
.
.
Men fint blev det till slut, tycker jag!
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma