Detta är vad jag ser…

.
.
GI grejen går förhållandevis bra! Det gäller bara att tänka till när man skall laga mat! Det enda är att jag har ett väldans sug efter ett syrligt äpple en fresh apelsin eller någon annan god frukt…

Frukosten är lite jobbig, jag ÄLSKAR goda smörgåsar till en kopp kaffe på morgonen, ofta dagens höjdpunkt, men av det blir det inget alltså. I morse åt jag ett par stekta ägg och några baconskivor sedan tog jag en kopp kaffe och en bit riktigt stark lagrad ost. Helt OK faktiskt!

Anna-Malin med bloggen Helt Enkelt har utmanat sina läsare att visa vad de ser när de tittar ut! Jag hänger på (det är lite av På Vår Uddes paradgren, hi, hi), och visar de här tre bilderna!

Det här är vad vi ser, om vi tittar snett åt vänster från vårt vardagsrum på nedre botten och vårt TVrum på övervåningen, och det är kväll!

Om jag tittar snett ned åt höger en tidig morgon är detta vad jag ser! Vårt lilla bastu och relaxhus (som vi typ aldrig använder…)!
Om jag går upp ännu tidigare, som jag gjorde när jag ammade tex, är detta vad jag ser rakt ut från vardagsrum, kök och TVrum på övervåningen!
Utsikten hemma hos oss skiftar något helt fantastiskt, helt beroende på årstid, tid på dygnet och vädrets makter! Jag har tidigare visat en ”kavalkad” av bilder som visar vad utsikten, kan skilja sig ”from time to time”! Om du vill se det kan du klicka HÄR!
KRAM!


.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma