Jag är så lycklig!

.
.
I Januari i år råkade vi ut för det som man bara inte får göra, datakrasch, där alla bebisbilder på Lillan försvan. Ja hela hennes första år var RADERAT från datorn! En sådan katastrof, jag grät som ett barn i flera dagar. Tänk om den enda bild på Lillan som fanns kvar från hennes första år, var den lilla handen på förstoringen i vårt sovrum

Letade länge efter någon som eventuellt skulle kunna återställa bilderna och fann till slut en man som sa sig kunna fixa det. Sagt och gjort, jag for iväg till honom med hårddisken och någon vecka senare ringde han och sa att det var klart!
Hårddisken har stått orörd i flera veckor nu, jag har varit så rädd för att öppna den, och bli besviken. Så igår var det dags! Jag letade förtvivlat länge bland filerna, och hittade bara de bilder som jag redan visste fanns kvar. Jag grät en skvätt och så plötsligt fanns de där!!! Vart enda litet kort sedan BB och fram till förra sommaren!!!
Jag är bara sååå lycklig

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma