Semmesterdrömmar

.
.
Semestern närmar sig, och vi funderar på vad vi skall hitta på! Både jag och älsklingen  har rest mycket i världen i våra dagar, men de senaste två åren  har vi stannat på hemmaplan! Det känns att det var ett tag sedan vi var ute och luftade vingarna, för jag tror minsann det är någon form av abstinens jag börjar känna, och travarna med resetidningar börjar bli lika många som inredningstidningarnas…

När man reser med barn, som vi gör, är det skönt att ha en lägenhet eller ett litet hus, det blir enklar med tex. mat och kvällsaktiviteter. Lite trist kan det annars bli att sitta på ett hotellrum utan kylskåp när Lillan har knoppat in för kvällen. Har man tillgång till ett kök kan man alltid fixa lite god mat, en flaska svalkande vin och läsk till flickorna!

De här bilderna får mig att drömma om att hyra ett litet hus i Provance!
Jordi Canosa
Vad tänker ni när ni ser dessa inspirationsbilder, och vad skall ni hitta på för skojigt i sommar?
..
,

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma