Små vardagliga ting…

.
.
Denna måndag bjöd inte på något kalasväder direkt, tycker att det var kallt och blåsigt mest hela dagen! I morgon blir det säkert strålande väder!

Lillan och jag gör inte så många knop om dagarna, men idag har vi haft en dag där vi flängt runt i diverse affärer hela eftermiddagen. När vi gick ut från El-Giganten hörde jag ett litet
– Tråkigt!
– Vad sa du, sa jag, sa du att det var tråkigt?!
– Jaaa!
– Var det ingen rolig affär?
– Neeej!
– Är det en tråkig dag?
– JA!

Där ser man, men man kan ju inte hänga i lekparken hela dagarna, varje dag!!!
Även om en speciell liten dam gärna skulle göra det! Gungan är en favorit, alltid en lite skvätt gråt när vi skall lämna den!
Gunghästen funkar den också!
Själv har jag roat mig hela kvällen med att sy gardiner (lika dem som syns på bilden i mitt kök)! Har en beställning som skall bli färdig de närmaste dagarna!
Det är en fröjd att sy på min gamla Singer från 1961 sedan den fick sig en omgång hos ”symaskinsmannen”! Den spinner som en katt!
En riktig pärla! – Sådan här kvalitet har inte tillverkats de senaste 35 åren! Sa gubben som lagade och gjorde service på den gamla maskinen för några veckor sedan!
Nejhej! Nu är det nog bäst att jag hoppar i bingen, för snart blir jag nog väckt av skönsång när familjen, gissar jag, uppvaktar mig på min 38:e födelsedag i morgon!
See you soon!
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma