Tack alla söta bloggare!

.
.
Tack alla söta som kommenterat under förra inlägget, där jag berättade om de försvunna bilderna som kom tillbaka! Jag skall ta till mig era råd, och skaffa mig någon form av back up! Media Markt i morgon alltså!
Vill också passa på att tacka alla er andra som läser min blogg! Trodde aldrig i min vildaste fantasi att så många skulle vara intresserade av att titta på bilder som jag tagit, läsa om saker jag tycker är fint eller intressant och sist men inte minst trodde jag väl inte att det var någon som skulle vara intresserade av mig och min vardag! Tänk så fel jag hade!
Love you all!!!
Avslutar den här dagen med några fina inspirationsbilder! Jag är jättetrött och skall hoppa i säng tidigt idag. Tror att det beror på dieten, läste att man kan bli väldigt trött dag tre och fyra, och det kan jag lätt skriva under på!!!
Kolla det läckra skåpet!
Vill ha!!!
Riktigt läckert med den gamla sirliga guldbänken!
Morten Holtum
(samtliga bilder ovan)
Snyggt!
 Kolla konsten till vänster!
Penny Wincer

Vad skall man säga?
Vilket badrum!
Vill se mer av det!
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma