Halvvägs

.
.

Room in progress
Efter, två migränanfall på 48 timmar, ett klassiskt 80-tals IKEA problem (sängen gick inte att skruva ihop!) plus det faktum att jag varit själv hemma med Lillan sedan i fredags morse, har jag kommit halvvägs med barnkammaren!
Tänk dig följande scenario: Du har början till migrän, ett barnrum i kaos med kartonger, skruvar och möbeldelar överallt, en liten tvååring som gärna hjälper till och en (ursäkta uttrycket) sängfan som inte går att skruva ihop…
Nervsammanbrott???
Neeej då, mamma är lite stressad bara!
Liten del av kökshörnan som blev nästan klar i natt!
Sen tur till mormor och morfar fick det bli igår kväll. Morfar som är en ”handy man” fixade de ogängade skruvhålen i sängen, lätt som en plätt! Lillan ville gärna visa sin fina Pippidräkt som hon fick av kusinerna i födelsedagspresent!
Idag är migränen ett minne blott, sängen ihopskruvad och bäddad! Fler inköp och mer fixande står på dagens schema!
Wish me luck!
Happy sunday till DIG!
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma