Urfin inspiration en söndagkväll

.
.

Goderafton!

Skön söndagkväll med busväder utanför fönstren. Skall ta och tända en brasa så det är lite varmt och gosigt när min älskling kommer hem! Efter snart åtta år tillsammans längtar jag fortfarande efter honom varje dag när han är bortrest! Tur att det inte är så ofta!
Lillans rum är nästan klart. Den fina lampan från Rice var för stor och fick åka tillbaka samt vit rund matta går inte att hitta, funkar inte med sänghimmel och snedtak, annars har det nog blivit ungefär
som jag hade tänkt mig. Bilder kommer inom kort!
Jag har inte samlat så mycket ”fina” leksaker till Lillan eftersom jag inte haft någonstans att ställa upp dem. Nu när lite hyllor och sådant är på plats tänkte jag börja handla lite söta och dekorativa leksaker istället för slit och släng-plast dito!
Medan jag väntar på min älskling bjuder jag er på dessa urfina inspirationsbilder!

Favoriten Morten Holtum
LOVE
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma