En filmkuliss eller vår brygga?

.
.
Hej på er!
Vinden fortsätter att dåna utanför fönstren och det är inte annat än att man drar sig för att lämna det varma sköna ”boet”. En liten sväng ut, måste till varje kväll trots allt, eftersom vi duschar nere i bastun medan vattenskadan handläggs…
Igår kväll möttes jag av en fantastisk syn när jag kom ned till bryggan och bastun! Självklart fick jag sticka upp och hämta kameran trots att det blåste 100 sekundmeter, var 50 grader kallt, klockan var halv tolv och jag var nyduschad och supertrött!
 På mina arbetskamraters (mest du PL) begäran finns längst ned en bild på bloggerskan i min ”kvällens” för igår! Morgonrock, turban, gummistövlar och älsklingens gigantiska dunjacka! Perfekt outfit att fotografera i mitt i natten!

Fantastiska isformationer! Jag lovar det såg ut som om hela vår brygga plötsligt förvandlats till en kuliss i Narnia eller någon liknande sagofilm!

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma