Slappardag

.

.
Hello!
I vanlig ordning är vi sist i kommunen att få på vintersulorna på bilarna, varför blir det alltid så?! På grund av det gick mina planer på att besöka badhuset, samt handla hyacinter och amaryllisar, rätt i stöpet idag när jag insåg att vinden polerat den nyfallna snön till en glashal yta på våra vägar! Det fick bli en hemmamysdag med Lillan istället!
Vi har inte varit duktiga och pysslat eller bakat pepparkakor eller gjort något annat rart som man kanske borde göra när man har en ledig dag. Vi har läst en bok, tittat på TV, slappat, gosat och gjort precis ingenting vettigt!! Sedan tog vi oss en sväng ned till vårt eget lilla ”badhus” och duschade tills varmvattnet tog slut. Försök att förklara det för en 2 åring som vill duscha mer…

Nu blir det raka vägen till sängen!
Kram
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma