Här finns det liv och personlighet

.
.

Jugendvilla med charm
Fiiint är detta hem, kolla bra fönstren!
Detta hem tycker jag har precis det jag menade, i det här inlägget, som jag skrev för någon dag sedan. Det är genomtänkt, med få säkert noga utvalda saker. Det finns spår efter resor och det finns liv. Det är inte tokstylat utan hemtrevligt och avslappnat!

Härligt stort och praktiskt kök! Riktigt riktigt fint, if you ask me!

Behaglig färgskala i sovrummet!
 Nu fick jag uppslag till vårt sovrum som verkligen behöver en tillpiffning. Trött på det svartvita, har aldrig fått till någon mysfaktor där inne. Här är ett spår jag tänker spinna vidare på!

Så vackert med alla snickerier, och vad fint det svarta bryter av mot allt vitmålat! Men hörrni, känns det inte som att det måste vara mycket lättare att inreda och få till det, om man har ett hus som detta? Krävs liksom inte så mycket för att få snits på det!

Glasveranda, ja tack!

Hela reportaget kan du läsa i Sköna Hem
Har du ett sådant här hus att sälja, centralt i vår stad, går det bra att maila mig!
Ha en fab tisdag, trots det trista vädret!
Kram
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma