Äntligen har den släppt!

.
.

Nu är det vår på riktigt
Världens längsta vinter är till ända, jippie!!!
Jag trodde att jag skulle bli tokig till slut, fanns liksom inget slut på eländet. Isen lade sig redan i slutet på november, och har alltså legat där i över 4 månader! Herre Gud det är ju nästan ett halvår! Har aldrig hänt tidigare, ja inte de senaste 8 åren i alla fall. Innan, när jag bodde i stan, hade jag ju förstås ingen aning om när isen kom och försvann!
Den började släppa sitt grepp om sjön i tisdags,
i onsdags var det ganska öppet och i torsdags släppte det helt!

Lillan och jag var nere på bryggan och kollade
när de stora isflaken flöt förbi eller sjönk.

Mycket spännande för en liten tjej.
Att kasta pinnar i sjön har i helgen blivit hennes favvosysselsättning.
Nu är det natti natti hos oss!
Kram

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma