Det blev en Julros istället

.
.

Halloj Fredag
Pelargonen i min blomkorg hade väl tvärdött i stormen igår, och hade den överlevt det, så kan jag lova er att jag hade glömt att ta in den någon natt, och så hade den ”pellisens” liv varit ett minne blott! Nej så kan man inte ha det. Nu har MårbackaPelargonen flyttat upp i köksfönstret och en vit Julros har tagit dens plats i blomkorgen!
Julrosen sällskapar med ljusrosa och svarta Penséer.
Pyttesmå Buxbomsplantor ramar in planteringen.
Jag som tycker att det är vansinnigt roligt att fota blommor, hade kunnat hålla på ett bra tag för att få till det, om det inte hade varit för att en liten dam lackade ur på mitt fotande och helt sonika gick in, tog av sig kläderna och sa att – Mamma jag fryser faktiskt!!!

Det var bara att avbryta fotosessionen, men tur var kanske det för nu måste vi klä på oss och sticka iväg. Vi skall nämligen åka och kolla på något spännande jag hittade på Blocket igår kväll…
Ha en superfin fredag alla rara besökare!

.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

En kommentar

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma