Nu är det inte långt kvar…

.
.

Solen strålar över Udden idag. Jippi, det finns hopp!
Efter de senaste dagarnas regn, växer det så att det knakar ute i trädgården, toppen! Jag har planterat mycket nya växter i år, så en riktig ”rotblöta” är välkommen.
Hantverkare har avlöst varandra, denna vår, hemma hos oss.
Badrummet, som skulle ta 3 veckor att bygga, är nu inne på sin 10:e vecka!!! Hur kan man räkna så fel, undrar jag, det är väl typ inte första gången de bygger ett badrum eller?! Nåväl, nu är det i alla fall så gott som klart, några små detaljer saknas. Sedan är det bara att sätta igång att piffatill det hela. Blommor, doftljus, handdukar, matta och lite annat smått och gott skall inhandlas. Det är liksom nu det roliga börjar! Bilder kommer innom kort, och jag är så spänd på vad ni skall tycka…
Annars börjar förkylningen släppa greppet, men bihålorna spökar och inget penicillin fick jag heller (lika bra det, användningen av antibiotika i världen måste minska!!). Lillan är hos mormor och morfar så jag har fått sova ut ordentligt idag, och känner mig pigg och stark!
Ute i trädgården håller några ”gubbar” på att göra rent och oljar in altaner och bryggor och snart, mycket snart, kommer en städfirma för att putsa fönster, städa ur hela huset och få bort allt snusk som under dessa 10 veckor travats uppe på varandra!
Så om två veckor kommer Udden att vara i absolut toppform!
 Precis som mitt mål var, och som jag skrev om här, de två månaderna har nu gått, och snart där det dax…
Soliga kramar från mig!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma