Trevligheter och syster med förhinder

.
.

God morgon kära besökare!
 
”Alive and kicking” skulle man kunna säga idag.
Jag är äntligen frisk (nästan), och det känns skönt. Men lite moloken måste jag nog erkänna att jag är idag ändå. Det är inte sådär vansinnigt ofta jag får VIPinbjudningar, och sedan när en fin, fin sådan dimper ned i mailkorgen, kan jag inte gå!!
Så himla typiskt!

Anordnar idag klockan 12.30, bland annat modevisning och andra trevligheter, på sin terrass nere i hamnen i Västerås! Eminenta gäster som Odd Mollys grundare Per Holknekt

och ex. Västeråsaren och tillika Hollywoodfrun/väskdesignern Maria Montazami,
kommer att vara där!
Och sedan var det jag då, som inte kan komma, och 100 andra ”vippiga” typer…
Men visst skulle jag passa in bland ovanstående celebriteter?!
10% av dagens försäljning går till Cancerfonden och i butiken är det 10% rea på stora delar av sortimentet! Tänk så trevligt det hade varit att gå dit!
Men, men, plikten kallar och Landstinget behöver just mig (konstigt) idag!
Syster Helena är i samhälletstjänst idag och missar ”all the fun”, men skulle säg en tjusig modell, tex trilla på sina höga klackar och bryta sin lilla hand eller sitt smala ben, är chansen (eller kanske risken) stor att det är just jag som tar hand om, och söver kraken som kommer
 till sjukhuset för att lägga det hela till rätta igen!
Kram till Er alla,
ha en fantastisk Lördag och missa för allt i världen inte
Tullhuset idag 12.30!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma