Nya koppar

.
.

Hej på Er!
Nu var det länge sedan, men jag har bara haft så vansinnigt mycket att göra de senaste dagarna. Det mesta av mycket trevlig karaktär, tack och lov!
Här hemma är nu allt skinande rent och alla saker står på sin rätta plats. Det är bara så otroligt skönt så man tror inte att det är sant!!! Badrummet är nästan klart. Idag kom glasmästaren för att hämta fönstret som skall få nytt klarglas istället för det fula ”bubbliga” badrumsfönsterglaset. Sedan skall en balk i taket betsas innan allt är helt klart, och då skall ni förstås få se bilder!

Lite shopping har det blivit på sista tiden, och bland annat har jag hittat dessa superfina koppar,
 som nu skall få ersätta den helt makalöst fula samling av diverse koppar vi samlat på oss genom åren.
 Dessa handgjorda fina vita koppar hittade jag hos bästa Atelje Fåtöljen på Skultunavägen i Västerås. Otroligt goda att dricka kaffe ur och prislappen passar mig perfekt, 129 kr styck. Jag har länge velat ha handgjorda koppar men har inte haft lust att köpa några för flera hundra kronor styck. Två stycken fick följa med hem, men vi får se om samlingen kanske ökar på sig redan nu i veckan eftersom jag fyller år idag och har önskat mig några…
Nu bär det av till jobbet, där jag skall tillbringa min 39:e födelsedag!
Kram kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma