Uddens faciliteter

.
.
Vi har i många år sagt att vi måste bli bättre på att utnyttja det vårt hem har att erbjuda.
Vi har varit dåliga på att använda bastuhuset nere vid sjön, gäststugan (som varit som ett stökigt förråd) och bryggan. Mest har det blivit att vi hänger ute på altanen uppe vid huset.
 Men i år har vi faktiskt blivit en liten aning bättre!
Relaxen i bastun
Gäststugan har vi tömt på bråte, och låtit måla om, nu är det vitt och fint där inne, och egentligen helt klart att inreda (just nu är där bara två sängar). Bryggan har vi möblerat med både solstolar och en matgrupp, så där har vi denna sommar varit mycket. Vi har faktiskt både badat, ätit, slappat och solat en hel del där i år. Bastun har vi dock inte använt en enda gång, medan duschen har varit toppen att ha, efter sol och bad.
Vi har inte gjort någonting med bastuhuset, där det finns en bastu, en dusch, ett litet pentry och en relax, på många år, men nu börjar jag känna att jag är lite sugen på det. Jag har fått för mig att vi kommer att nyttja det mer om vi snitsar till det lite. Det är vackert, med stora fönster ut mot sjön och vit panel på väggarna, så potential finns verkligen.
Bara att sätta igång och söka inspiration mao!
Kram Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma