Så mycket bättre

.
.
Vet inte hur ni har det i er trädgård, ni som har en förstås, men i min finns det en massa fula saker.
Med fula menar jag tex, röda skrikiga plasthinkar, gröna fula plastkorgar, en blå lång lina (att fästa vovven i) osv. Alltid när jag avslutar trädgårdsfixet för dagen, måste jag plocka undan allt och försöka stuva undan alla prylarna någonstans, där de inte syns. Ibland hinner, orkar eller glömmer jag bort det, och så ligger de där utspridda i trädgården. Sedan går jag under några dagar och retar mig på de färggranna inslagen i trädgården, men är för slö för att orka gå ut och plocka undan dem.

Nu har jag bestämt mig för att byta ut alla fula saker mot lite finare,
 så att det liksom inte gör något om man inte orkar plocka undan efter sig! De gröna plastkorgarna har jag bytt ut mot fina pilkorgar (eller, eh en i alla fall…), och så har jag köpt en fin zinkhink med trähandtag samt en ny zinkvattenkanna. Så mycket bättre blev det med andra ord, till en mycket liten peng dessutom, 49 kronor betalade jag för hinken på Nisses och 79 riksdaler fick jag hosta upp hos Ö & B för vattenkannan. Nästa sak att byta ut blir den blå vovvelinan, ett naturfärgat rep får det bli istället tror jag.
 Sedan är det bara resten kvar!

Kram
.
.
.Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma