Daniella Witte inspirerar

.
.

Ett litet hello på kvällskvisten innan jag dyker i säng!
Mia, med bloggen Mitt Vita Hus, Kicki i Åre (en trogen läsare) och Liza, gjorde mig idag uppmärksam på att nya Plaza Interiör har kommit, och där är lilla moi med! Usch och fy, vad nervös jag blir nu. Fick en mapp med bilder på mailen, OMG, det såg ut som om jag har världshistoriens tunnaste hår tyckte jag! Typiskt, när man för en gångs skull får vara med i en tidning (hi, hi) ser man ut som en ståme…
Strunt samma, det är ju inte fråga om en kontaktannons tack och lov!
Jag har tidigare tipsat Er om Daniella Wittes underbara blogg med samma namn. Hon är en fena på inredning och allt hon tar i blir till helt utsökta kompositioner i hennes bilder. Hon har ett fantastiskt vackert hem och en aldrig sinande keativitet som får en att baxna!
Här är ett urval av bilder, från hennes blogg, som jag är otroligt förtjust i.

Visst är bilderna helt enastående!
Helena
.
.
.


Fler blogginlägg från Drömhus

En kommentar

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma