En djupdykning

.
.
MMin älskade pappa sa en gång för länge sedan till mig ”Ångra aldrig det du gjort, bara det du inte gör”. Det är en gammal devis, men den är så himla sann. Jag drömmer om att göra något eget, att skapa något alldeles själv. Jag har idéer och jag har möjligheten, varför gör jag det då bara inte?
Är jag rädd för att misslyckas eller tror jag kanske inte att jag kan? Kan det vara så att jag inte är beredd att jobba tillräckligt hårt för att göra min dröm till verklighet? Att driva eget är ingen picknick-in-the-park har jag hört, orkar jag verkligen med det?
Jag är nog ingen bra anställd, jag hatar när någon annan bestämmer över min tid, och när någon annan talar om vad jag skall prioritera. Det viktigaste jag har är min dotter och min familj, dem prioriterar jag!
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma