Lekte fotograf idag

.
.

Fantastiskt roligt hade jag idag när jag fick fota min vackra vackra kollega Elin!
Morgonen bjöd på en gråmulen himmel med regnet hängandes i luften, men när det var dags att fota och jag plockade fram kameran sken solen från en nästan klarblåhimmel. Det var varmt, ja alldeles vansinngt varmt faktiskt. Så varmt att jag höll på att flyta bort i mina svarta jeans och velourtunika, men Elin var sval och alldeles fantastiskt vacker i sin vita ChillNorway klänning!

Det är bara så galet roligt att fotografera, och när man får fota en alldeles riktig levandes människa, som dessutom gör precis som man säger, så blir det bra ännu mer galet roligt att göra det! Jag märker själv hur mycket jag lär mig från gång till gång, gör inte om samma misstag två gånger liksom. Men det här med kontraster, som mörkt och ljust och så solen på det, är en riktigt svår nöt att knäcka…
Got to work on that one (bland annat)!
Visst är hon urtjusig Elin, och visst blev bilderna bra? Skrev en gång förut att jag inte är så bra på att ta kritik, och att jag behöver träna på det, så ”feel free” att lämna konstruktiv kritik, jag tror att jag kan klara av det. Dessutom är jag nyfiken på vilken bild ni tycker blev bäst!
Kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma