Lite ditt och datt

.
.

Halloj, tidigt inlägg från mig idag, kanske kanske kommer jag isäng före 23:00 denna torsdagskväll!
Lillan har nyss badat och vi sitter i tvsoffan, myser och kollar ”barnkarram” (hon säger så, den lilla sötnosen). Perfekt läge för mig att blogga!
Bygget
Tänkte berätta att arkitektens första ritning inte passade oss alls, vilket var synd. Tror att det kanske berodde lite på en miss i kommunikationen. Hur som haver så har jag nu faktiskt ritat hela huset själv! Då menar jag verkligen helt och hållet, och jag är så jäkla nöjd, om man nu får vara det i landet lagom där det mer eller mindre är en synd att berömma sig själv.
Hade tänkt att visa Er mina teckningar/ritningar idag, men de är visst kvar på M:s arbete, så det får alltså bli en annan dag. Arkitekten fick teckningarna idag och skall nu rita riktiga ritningar utifrån dem. Skall bli spännande att se om allt går att genomföra i verkligheten, trappan verkar vara den svåraste nöten att knäcka. På torsdag i nästa vecka skall det vara klart!
Nähä, nu är det strax natti natti för lilltösen och jag skall faktiskt ta och plocka fram symaskinen. Lovar att visa om det blir bra!
Förresten, medan jag fortfarande har Er uppmärksamhet, kan jag svara på några vanliga frågor som dyker upp i kommentarsfälltet och i mailboxen ibland.
Mina träskor kommer från Swedish Hasbeens.
Denhär blomman/busken heter Sick-sackbuske.
Tyvärr syr jag inte kuddar och gardiner på beställning längre.
Jag har heller inget elefanttyg att sälja.
Denna fjäril planerar jag att trycka upp och rama in till mig själv, och blir det bra kommer jag att göra några fler som jag sedan säljer till Er som visat intresse
(Linda, vår överenskommelse gäller!).
Jag är sämst på underarbete, slipar och fixar aldrig med det jag målar, brukar bli bra och hållbart ändå! Färgen jag använt till köksbordet är vanlig högblank vattenlöslig lackfärg från Beckers serie Elegant (tror jag att den heter).
Hotellet vi bodde på under vår semester på Korfu heter Roda Beach Resort & Spa.
Tjing!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma