En liten liten bild från dagens jobb

.
.

Godkväll, godkväll
Vad jag har haft roligt idag, ni anar inte, eller jo det kanske ni gör förresten. Efter dagens jobb har jag följande erfarenheter. 1. Måste köpa större bil, typ skåpbil el dyl. min stora Cheva sväljer en hel del, men inte tillräckligt 2. Arbetskläder = ingen dum idé. 3. Tur att jag fixade med försäkringarna här om dagen, eftersom risken att snubbla i en trapp när man bär upp något till fjärde våningen för 15:e gången är ganska hög. 4. En säng byggs enkelt med några tomma kartonger, så slipper man släpa riktig säng.

 

 
Det är inte det lättaste i världen, kan jag berätta, att på en dag hinna fylla en lägenhet, styla densamma och sedan fota hela rasket innan det blir mörkt vid två-halvtresnåret… Visst hade bilderna blivit bättre om det hade varit ordentligt ljus men nu får det gå ändå.
Jag orkar inte redigera bilderna nu, kommer att göra det i helgen, så ni får bara se en liten bild som jag tog precis innan jag började packa ihop. Inspirerad av den här superduktigatjejen gjorde jag en ”ripoff” (nästan) av hennes matbord på den här bilden. När mörkret började sänka sig över lägenheten, blev det så mysigt och stämningsfullt med alla ljusen så jag fortsatte att fota lite för skojs skull!
Imorgon reser jag med min far till släkten i norrland, och jag har ingen aning om det finns något internet på hotellet, så vi får väl se när vi ses härnäst!
KRAM
Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma