Stylad vindsvåning till salu

.
.

Go´kväll från Kälarne (någonstans mellan Sundsvall och Östersund) säger jag denna fredagsafton!
Japp det fanns internet på hotellet så lite utrymme blev det för att blogga idag också. Kröp ned i sängen tidigt efter en lång dag, och har kopplat av med att redigera bilderna från stylingen igår. Tänkte visa er några bilder, men först måste jag vara sådär svensk av mig
och be om ursäkt för mitt ”verk”.
Det var verkligen svårt med ljuset för det blev mörkt nästan innan jag hann blinka. Blev lite panikartat faktiskt och såhär i efter hand, när jag tittar på bilderna, kan jag se en massa olika saker som jag borde ha gjort annorlunda om jag hade haft mer tid till eftertanke. Nu är det som det är, och jag får istället ta med mig de erfarenheterna till nästa jobb.

Förtydligande!

Har fått en fråga från Bella om var grejerna kommer ifrån osv. Lägenheten var alltså tom, så jag har fyllt den helt och hållet. Sofforna har jag lånat av Sara (tack för det vännen) men resten kommer från Udden. Jag har inget lager att hämta saker ifrån ännu, men planen är att succesivt inhandla prylar utifrån behov. Varje pinal har jag själv burit in och burit ut, förutom de tunga möblerna som jag hyrt in bärjälp till. Lägenheten är nu åter tom och jag kommer att styla den igen inför visningen, även om det kommer att bli en något enklare och mindre omfattande styling.

 

Såhär blev det, och jag blir verkligen jätteglad om ni orkar skriva en rad om vad ni tycker om det. Ni är mina bästa kritiker (och ni är så många att man borde kunna dra skaplig tillförlitliga slutsatser av era kommentarer), och jag behöver verkligen era tankar och tips för att kunna bli bättre!
Kram från mig
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma