GOTT SLUT!

.
.

GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER!
Nu skulle jag kunna bli sittande en bra stund för att göra ett smashing inlägg om min nyårsdukning och annat viktigt en sågan här dag, men si det går inte. Jag vill inte avsluta min välplanerade tillställning med att fastna framför datorn och sedan behöva stressa ihjäl mig det sista jag gör.
Så mer än så här blir det inte från mig idag, några snabba bilder från köket, vi har ingen matsal så man får piffa till matplatsen i köket bäst det går vi festliga tillfällen!

Mormors bestick och farmor & farfars porslin!

De fina silver ljusstakara har min M:s farbror gjort!
Tittut!
Kunde inte låta bli…

Vi har barnen med ikväll,
så till dem har jag köpt lite hattar, trumpeter och silverpåsar som jag fyllt
med godis och annat smått och gott!

Önskar er alla en fantastisk kväll!
Tack för i år, så ses vi igen 2012
Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma