Skatan på Udden gillar silverblänk

.
.

Ska re va, så ska re!
Känner mig så där vansinnigt taggad att pyssla och göra det fint och trevligt till imorgon, och vet ni vad, jag är sååå väl förberedd och ligger helt i fas med min lilla tidsplan! Mycket att skriva om tänker ni, men då känner ni inte mig, ”Miss alltid ute i sista sekunden”, men inte denna gång, no, no!!Desserten är nästan fixad, allt är inhandlat (en gång till), huset städat (tackar städfirman för det), duken tvättad och struken. Strax skall jag göra såsen och ikväll kommer jag att duka bordet.
Som jag skrev tidigare så vill jag ha vitt och silver och lite grönt till nyår (inte jätteoriginellt kanske men…). Silverbrickor och vackra bestick kändes som ett måste till dukningen. En stor fin silverbricka hade jag, men behövde en till. En vända på Myrorna resulterade i en stor fin silverbricka, just en sådan som jag ville ha, för 75 riksdaler, vilket kap!
Sedan letade jag i gömmorna och hittade mormors gamla silverbestick. Både brickorna och besticken såg ut att ha sett bättre dagar. Men efter lite silverputs och gnidande igår kväll strålar
nu allt samman som om det aldrig hade gjort annat!

Känns så himla skönt att inte stressa för en gångs skull. Kanske slipper jag migränen denna gång och förhoppningsvis noterar familjen att jag är glad och trevlig istället för sur och vresig…
KRAM
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma