Julen 2011

.
.

God fortsättning på helgen mina kära läsare!
Julaftonen var underbar, hela släkten (nästan, utom en fam som fått vinterkräksjukan, stackars dom) var samlad. Mormor och morfar, farmor och farfar, alla kusiner, syskon, svågrar och svägerskor alla var vi samlade hemma hos farfar i hans stora hus, som är som gjort för familjesammankomster av det större slaget. Det var klappar, och tomtar, och mat, och barn som busade och skrattade, och allt var sådär otroligt hjärtligt och bullrigt! Härligt!
En viss liten dam tröttnade på att posa,
så årets upplaga av julfirande Lillan blev en något sur sådan…
Snön lyser med sin frånvaro, men Hello, spela roll, tomten är i antågande!

Efter att jag stoppat i mig mängder, då menar jag verkligen nästan perversa kvantiteter av julmat och julklappsutdelning, tog älsklingen och jag oss en välbehövlig liten promenad och en nypa frisk luft nere vid bryggan och strandhuset. Det var precis vad vi behövde för att få plats med lite mer…
Julmat! Suck…
Idag har vi så en febrig proppmätt bloggerska, som snart skall rulla upp i sängen.
Vissa straffar Gud omedelbart.
KRAM
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma