Vart tog alla tomtar vägen?

.
.

Annandag jul, 8 plusgrader och Dagmar har just swishat förbi!
Jisses vad det stormade inatt, är det någon som har kunnat sova? Inte jag i alla fall…
Jag hade feber igår eftermiddag, helt märkligt eftersom jag inte hade några som helst andra symtom, och till kvällen var det borta. Idag känner jag mig hur som helst ganska ok, förutom att jag är vansinnigt trött då. Jag kan väl inte skylla allt på Dagmar, eftersom darling och jag satt uppe halva natten och kollade Jägarna 2. Uppföljare till succéer brukar av tradition ha svårt att leva upp till samma klass som den första, och så var det även i detta fall, kommer inte att bli någon klassiker, men den var hur sevärd som helst tycker jag ändå. Riktigt riktigt spännande och jag satt på helspänn nästan hela filmen igenom.
 Mitt tips, se den om du inte sett den och gillar Lassgård och Stormare!
Juldagen och annandagen har rullat på i sakta gemak, som sig bör, här ute på Udden. Lillan har lekt med sina julklappar, testat nya pälsen från mormor och morfar och inte mycket annat har blivit gjort.
M och Lillan har just åkt ned på stan för att byta en för liten skidjacka, och själv sitter jag fortfarande i pyjamas och surfar runt lite bland bloggar. En stilla undran slår mig, är det verkligen bara vi som har röda blanka julkulor, röda tulpaner och tomtar till jul?
Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma