Mer nyårsplanering

.
.

Förra året när jag rödblommig om kinderna, iförd svettigt underställ och skidstrumpor,
stod i det lilla köket i stugan i Lofsdalen och skar upp oxfilé och sippade på en… Pommac… lovade jag mig själv att nästa år då skall jag minsan fira in det nya året på något trendigt ställe i London eller något sådant. Funderade seriöst på att överraska älsklingen med ett riktigt coolt nyårsarr 2011. Inte för att jag inte tyckte att vi hade det mysigt tillsammans med familjen, utan mer för att jag längtade så vansinnigt efter att få klä upp mig till tänderna, bli sådär lagom salongsberusad och gunga i famnen på älsklingen till ABBAs ”Happy new year”.

Det blev ingen flashig nyårsresa, det hela föll i glömska när det nya året väl var här, men jag skall banne mig göra det riktigt festligt här hemma till på lördag.

Marschaller, massor av iskall skumpa, bordsdekoration av det lite lyxigare slaget,
 härlig nyårssupé och riktigt gott vin gör sitt till för feststämningen.
Snittsiga festkläder får bli kronan på verket. Om jag var lite yngre och lite mer vågad (kanske om jag verkligen hade iscensatt nyårsarret) skulle jag lätt se ut som modellen på bilden ovan, tycker till och med ”vippet” på huvudet är sååå snyggt!

Även om jag tycker att tjejen med ”vippet” är sååå läckert klädd, skulle jag förmodligen känna mig tämligen obekväm i den outfiten. Jag skulle däremot förmodligen känna mig fullkomligt awesome i den rosa helt ljuvliga klänningen från Valerie Aflalo (där alla bilder kommer ifrån). Lite mörkare färg på håret, lite tjockare svarta strumpor, rejält höga svarta klackar (åh, nu skulle jag ha haft ett par Louboutins) och så den rosa klänningen, yummi…
I plånboken finns det för närvarande inte utrymme för några extravaganta klänningsinköp, och definitivt inga Louboutins (jag får fortsätta drömma), så jag tänkte plocka fram den Valerieklänning jag köpte i somras och matcha den med riktigt svarta strumpor och skor.
Kram kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma