Full fart mot nyåret

.
.

Halloj, hur har ni det i blåsten?
Solen skiner tack och lov idag, det behöver vi verkligen i det mörker som råder just nu. Det är inte klokt vad korta dagarna är, blir de kortare och kortare precis som åren, när man blir äldre?
Julstöket är över för i år och nu blir det full fart mot nyår. I år firar vi nyår med vänner på Udden och jag tycker att det skall bli superkul att förbereda allt. Suttit en stund och surfat runt efter inspirerande nyårsdukningar. Lika mycket som jag vill att det skall finnas röda inslag i julen, lika mycket vill jag att nyårsdukningen skall vara vit och silvrig och med gröna inslag från växtriket.
Aftonbladet blogg visar denna dukning som jag gillar.

Och Anna Truelsen har så här fint dukat till nyår hemma hos sig.
Får se vad jag själv hittar på, skulle gärna använda lummer som jag tycker är vackert att ha på borden. Det är bara det att skulle man råka på att hitta några grenar så är de fridlysta så vitt jag vet, men kanske kanske kan man köpa i blomsterhandeln.
Helena
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma