En liten tjuvkik

.
.

Åååååh vad gulliga ni är!
Jag är verkligen så glad för alla gratulationer och lyckönskningar, ni är bara bäst! Det här var så roligt så det måste jag verkligen göra fler gånger. Jag har redan span på några hem som jag hoppas få fota, men det är inte alla som är lika förtjusta i att visa upp sina hem som vi bloggare är, så det gäller inte bara att hitta de där hemmen, man skall bli inbjuden också… Har du ett hem, som du tror skulle passa i ett magasin, och känner att ”oh, vad roligt det skulle vara om Helena kom hit”, kan du väl dra iväg ett mail till mig, så kan vi se om det ”kan bli något”.
 Nu gäller det att inte vara blygsam, så jag kör så det ryker. Learning by doing, och Friskt vågat hälften vunnet, är från och med nu mina två motton i livet! Hallå man kan inte få annat än ett nej, det är ju liksom inte så att man får stå i skamvrån med en dumstrut på huvudet,
så att alla kan skratta åt en, om bilderna inte duger.
Och för er som är nyfikna på vad jag fotat, kommer här två bilder som jag inte sålt
 men som kommer från samma hem.
Dessa bilder är svartvita men det är förstås inte de andra bilderna. Några har frågat när bilderna kommer att publiceras och det kommer att bli i ett tidigt jul/advents nummer som kommer ut i slutet av november eller början av december.
Sedan måste jag berätta att darlingen och jag är inbjudna till ett finfint event i Stockholm om ett par veckor. Fattar inte riktigt hur vi hamnat i detta…, men det kom ett telefonsamtal och ett mail från Danmark (det är otroligt mycket Danmark för mig just nu, hi, hi) i morse, så nu är barnvakt och hotell fixat, och jag gissar att jag måste uppdatera garderoben en smula…
Ni kanske tycker att det är larvigt att jag lämnar en sådan här hemlig cliff hanger åt er, och inte bara antingen håller tyst eller berättar vad det är. Men är det inte så de brukar göra i böcker och tv-serier, när de vill att åskådaren skall hänga kvar alternativt komma tillbaka?!
Dessutom vill man ju gärna verka vara en himla spännande person
med ett otroligt spännande liv… Ellerhur?!
Kram Kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma