Glad, och stolt så jag tror jag spricker!

.
.

Hej kära vänner, jag är helt slut kan jag meddela er, ni som hänger på Facebook och känner mig, vet ju att det har hänt något i mitt liv, något vansinnigt kul och vansinnigt stort för mig. Alltså jag är så himla glad så jag kan nog inte ens gå riktigt längre känns det som, jag liksom svävar fram på små moln. Rosa, ja alltså molnen som jag svävar på är rosa! Nej, vi skall inte gifta oss och jag är inte med barn, jag vet att ni tror det nu, hi, hi, men icke.
Ok, jag skall inte hålla er på halster längre. Det är nämligen så gott folk, att jag har gått och sålt mitt allra första inredningsreportage, text och bilder och hela tjotaballongen by ME!!!
Är det inte helt galet kul så säg, och det kommer mera…
Svensk, försynt och lite ”ursäkta att lilla jag kommer här med ett tokigt förslag” som man är, så vågade jag inte skicka bilderna till en svensk tidning utan valde en dansk och en norsk.
Och vet ni vad, BÅDA TVÅ VILLE KÖPA!!!
Efter dagens nervpirrande (big time) förhandlingar var det Jeanne d`Arc Living, som ges ut på 6 olika språk i lika många länder, som köpte bilderna och texten! Förstår ni nu att jag svävar?

 
Jag har inte legat på latsidan skall ni veta, vid tre olika tillfällen har jag varit hemma hos en familj, och fotograferat deras mycket speciella och mycket shabby chica industriinspirerade hem, klockrent för Jeanne d`Arc med andra ord.

Det är inte slut ännu, om ni tror det…

Jeanne d`Arc vill köpa minst 1 reportage/månad av mig, och den andra tidningen, den norska, undrade om jag hade fler reportage/bilder som låg hemma och skräpade!!!

Visst är det så man svimmar!!! Nu gäller det väl bara att sätta igång och leta efter de där hemmen… Men innan jag börjar med det, skall jag ta mig ett glas vin (idag igen…), lägga mig på soffan, och tänka på att jag nog är ganska bra trots allt!

Tusen tack skickar jag till Ann-Charlotte Andersson, Livet på landet, för alla goda råd och världens bästa peppning. I owe you one, girl!!!

Kram 

(Klockan 23:23 fick jag till slut till det med bilden…)
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma