Självporträtt

.
.

Så var det idag dags att bygga om sovrummet till fotostudio igen. Fy bubblan vad kul, men vad svårt det är att fota. När man, som jag, egentligen inte kan utan bara chansar och kör, blir det som det blir dvs inte alltid som man tänkt sig… Man tänker sig att det skall bli på ett sätt och sedan får man prova sig fram. Det som är så irriterande är att det på den lilla skärmen på kameran ser så fint ut, precis som man tänkt sig, och sedan när man lägger in det i datorn blir det något helt annat…
Suck, måste träna mer…

Glömde fråga den gravida tjejen, en kompis från sjuksköterskeskolan, om jag kunde visa någon bild här på bloggen, så jag tog och fotade en väldigt ofixad ”mig själv” när jag ändå höll på. Ni får hålla till med den bilden så länge, så kanske det dyker upp en vacker mage här en annan dag istället!
Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma