Skaplig deal!

.
.

När jag har fotat någon eller något sådär intensivt, så som jag fotade den gravida tjejen tidigare i dag, eller som när jag fotatde vindsvåningen jag stylade igår, går jag omkring länge efteråt och funderar på hur jag skulle göra om jag fick göra om samma grej en gång till. Jag måste alltid tänka efter vad som var bra och vad som var dåligt och försöka komma ihåg det till nästa gång.
En sak som jag ofta klurar på när jag fotar inredning är lampor och stearinljus. Skall de vara tända eller släckta? Finns något rätt eller fel? Hur gör ni? Ibland är det uppenbart hur det skall vara, men  ibland blir jag lite tveksam och provar båda varianterna. Måste man vara konsekvent rakt igenom, eller kan man variera sig utan att det blir konstigt… det är frågan…
Bilden är från stylingen igår, känner ni igen lite pinaler?
Först plockar jag bort lite grejor, sedan flyttar jag runt det som blir kvar några varv, sedan lägger jag till några nya pinaler och sist men inte minst fotar jag hela klabbet. Precis som hemma med andra ord, den stora skillnaden är att nu får jag betalt för att göra det! För en inrednings intresserad med fotografdrömmar är det en skaplig deal va´?!
Mañana väntar nytt uppdrag i Stockholm, spännande!
Kram
.
.
.


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma