Det här var länge sedan

.
.

Känns som om det var hundra år sedan jag gjorde ett inlägg med inspirerande inredning. Men så är det, mina intressen och det som uppfyller mina tankar går i vågor och så gör den här bloggen också!
Vete sjutton vart bilderna kommer ifrån, de bara låg där i en mapp när jag kikade runt bland mina bilder. Måste ha sparat dem till inspiration för egen del. Så tyvärr ingen källa, men jag gissar på att jag hittat bilderna i Boligmagasinet, om någon vet kan ni väl ge mig en hint.
Snyggt var det hur som helst, faktiskt sådär snyggt så att man blir helt matt, och bara tittar och tittar igen och har lite svårt för att släppa och gå vidare…
Har ni förresten kollat senaste Plaza Interiör,
 var det något där som verkade bekant?
Hihihi!
Kram
.
.
.


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma