Försöker mig på en ”dagens”

.
.

Phu, kan pusta ut liiite i alla fall, lite nytt jobb dök upp nu under helgen! Man kan liksom aldrig riktigt slappna av när man driver eget har jag märkt, känslan av att det går bra nu, men hur blir det sen? är liksom ständigt närvarande på något sätt…
Annars har vi haft en skön helg med besök av både nära och kära, och jag har inte lämnat udden sedan i fredags. Gillar att vara hemma!
Uppfriskande färger denna vår och sommar måste jag säga. Köpte för ett tag sedan denna orange t-shirt på Åhlens, för typ 99 kronor, och jag blir lika glad varje gång jag sätter på mig den! Kanske för att den går ovanligt bra ihop med mitt lite rödaktiga hår och för att den är av ekologisk super mjuk lite sladdrig bomull. Precis det jag gillar, så skönt.
Håller på och byter ut min garderob, eller vad man nu skall säga, så trött på alla bylsiga tunikor med volanger och annat tjafs. Tänkt att jag skall sälja dem, mina ”Mollysar” och ”Chillisar” alltså, är ni intersserade, skall jag ha en bloppis, vad tycker ni? Annars säljer
 jag dem på Tradera eller något.

Hade tänkt visa er något annat också, ett vintageplagg som jag är lite lätt kär i, men en liten dam med ett viktigt ärende kom emellan, så fotosessionen fick avbrytas… Btw, så känner jag mig skapligt fånig när jag fotar mig själv, det är lite lättare så länge jag är ensam hemma, men så fort risken finns att någon råkar se spektaklet känns det bara larvigt. Varför gör jag det då?
Jaaa… det kan man ju fråga sig…
Bästa veckan till ER!
.
..
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma