Nu är den på gång!

Nämen åååååh, nu äntligen kände jag det…
Våren är på väg och för första gången kände jag idag den där ljuvliga vårkänslan i kroppen. Ni vet den där känslan av att allt är så lätt, bara sommaren kommer så skall allt ordna sig, liksom!
Man vet att sommaren är nära när man automatiskt drar ned på farten, släpper ned de spända och frusna axlarna, lyfter näsan från backen och börjar titta på saker omkring sig.
När man faktiskt ger sig tid att se allt det vackra i sin egen stad!
På väg ned på stan, för en snabb lunch mellan två möten, gjorde jag idag just det. Solen värmde skönt i nacken, så mina stela frusna axlar slappnade av och åkte ned. Och trots att jag trippade runt på kullerstensbelagda gator med mina klackar, lyfte jag nosen en smula och mitt framför mig tornade denna helt underbara magnolia upp sig! 
Den har jag aldrig sett tidigare…
Slängde i mig en supergod grekisk sallad, alldeles ensam, på ett gammalt hak som jag nog inte besökt under de senaste 10 åren. Det såg precis likadant ut som det gjorde när jag var där sist, det gillar jag! Skönt med något som bara får vá, kändes lite som om tiden stått stilla just där.
Det kanske är därför jag inte är så förtjust i att åka ned på stan, för att allt bara flyttar runt eller byter utseende hela tiden. Letade efter Kicks idag tex, var farao har det tagit vägen nu då? Sist var det Scorett jag flydde runt och letade efter…
See U

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma