Mysigaste ”eldbrasan”

.
.

Alltså jag undrar om det är något fel på mig, fasiken vad jag fryser hela tiden. Så snart det är kallare är 23 grader här inne, går jag omkring stel som en pinne med iskall nästipp och lila händer. Jag vet, läbbigt va, med lila händer, men de blir faktiskt det. Snart har vi eldat upp de10 kubikmeter björkved som vi köpte i höstas, så det är tur att sommaren snart är här. För visst är den väl det?!
Snälla säg att den är det!
Och inte kan jag få nog av att fota Lillan heller, så här kommer lillsnorpan igen!
Lilla goa unge framför ”eldbrasan” som hon säger. Hon gillar den lika mycket som jag, och vill alltid att vi skall ”mysa och tända en eldbrasa”. Det blir mycket myyys här hemma vill jag lova.
Natti, natti!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma