På´t igen bara

Tack för alla fina gratulationer och lyckönskningar, ni är för gulliga!
Men ni förstår väl nu att jag var och är väldigt glad?
Kom ihåg att för fyra år sedan hade jag inte ens en kamera, bara drömmar, och nu får jag sälja mina bilder (och texter) till ett av de finaste inredningsmagasinen vi har här i Sverige.
Jag är så otroligt glad för att jag har möjligheten att följa mitt hjärta och göra verklighet av mina drömmar, det är det inte alla som kan.
Nu kommer jag att jobba ännu hårdare för att bli jäkligt bra på det jag gör. Två sålda reportage på 2,5 månad är ett bra resultat, men jag kan inte bara sitta här och glädjas åt det hur länge som helst, utan nu måste jag ut och ”jaga” fler hem!
Har du, eller känner du någon som har, ett personligt hem som sticker ut och vill visa upp det, är du välkommen att kontakta mig. Spelar ingen roll var du bor, jag är mobil och gillar att resa.
Här är en bild från Piteå, som inte är såld.
Nästa vecka bär det av till Stockholm, för fotokurs på Fotografiska, och det kommer att bli så himla kul. Ser fram mot det otroligt mycket. Jag är ju helt självlärd och har aldrig gått någon kurs så kanske kommer hela min världsbild, när det gäller fotografering, vändas upp och ned.
Det finns ett ordspråk som lyder:
Ju mer du vet desto mer vet du att du inte vet
eller dvs
Ju mer du lär dig desto mer inser du hur lite du egentligen vet
Och det är jag den första att skriva under på!
Helena


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma