Piffning och grymt objektiv

Hej på er!
Nu blev det sådär långt mellan inläggen igen, men jag har verkligen inte haft tid…
I helgen var jag på tokintensiv fotokurs i Stockholm, från tidiga mornar till sena kvällar. Det var naturligtvis så fiffigt att M och jag inte riktigt hade synkat våra scheman just denna vecka, så medan jag var på kurs i Stockholm var han på resa med jobbet… Det innebar att Lillan fick placeras ut hos mormor och farmor, och några timmars nödlösning ställde världens snällaste kompis Sara upp med.
Tusen tack för det gumman!
Jaha, så kickade veckan igång och kalendern är fulltecknad med jobb. Riktigt kul är det, men lite trött blir man förstås, så de krafter som finns kvar när kvällen kommer ägnas åt familjen förstås!
Hur som helst så har jag idag varit i Stockholm (igen), men idag handlade det om jobb. Styling och fotografering av en liten tvåa söder om Söder.
Inte så stora stylinginsatser behövdes idag, verkligen bara det där roliga piffandet! Ibland kan det liksom vara mer ”röja” det handlar om…
Jag piffade och njöt mest bara av att fota med mitt nya objektiv.

Det är verkligen som de säger, det är optiken som räknas! Skärpan är helt grym och det var otroligt roligt att fota med det. Det enda jag gjort med bilderna är att lägga på ytte pytte lite extra kontrast (mäklaren vill ha det så).
Imorgon väntar en 300 kvm stor villa med mycket ”fjuuru”.
Det blir en utmaning att få till det…
Kram på er och tusen tack för alla fiiina kommentarer jag fått för bilderna på Stella och Boris,
det ni skrivit gör mig sååå glad!
Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma